Принц Гаррі та Меган Маркл були освистані, коли відео з їхнього інтерв'ю з Опрою Вінфрі було показане на вчорашній церемонії вручення премії Національного телебачення.

Як повідомляє "DailyMail", після того, як сер Тревор Макдональд представив колекцію найвідоміших телевізійних моментів цього року, показали сцени з сумнозвісного інтерв'ю королівської сім'ї.

Хоча й освистування не з'явилося в прямому ефірі ITV, відвідувачі розкрили для MailOnline, що аудиторія "голосно" насміхалася і вигукувала, як тільки герцог і герцогиня з'явилися на екрані.

Меган Маркл, скріншот з відео
Меган Маркл, скріншот з відео

Як зазначається, ця подія на лондонській арені стала яскравим моментом календаря шоу-бізнесу, який відвідують одні з найбільших зірок Великобританії. І те, що трапилося, свідчить що репутація Сассексів погіршилася навіть серед еліти знаменитостей.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто додати, що інтерв'ю Сассексів з Опрою Вінфрі, яке тривало дві з половиною години, переглянули понад 17 мільйонів людей по всьому світу. Тоді подружжя, зокрема, звинуватило члена королівської родини в расизмі, розповівши, що родич запитав "наскільки темним" буде їхній син.

Принц Гаррі, кадр з відео
Принц Гаррі, кадр з відео

Нагадаємо, батько Меган Маркл заявив, що його донька "роками брехала" світу: змінилася після зустрічі з принцом Гаррі. Томас Маркл дав нове інтерв'ю про свою доньку

Як повідомляв портал "Знай.ua", принцеса Діана "ожила" на своє 60-річчя: кадри, які викликають сльози. 1 липня принцеса Діана відсвяткувала б своє 60-річчя

Також "Знай.ua" іменинник принц Вільям накинувся на Меган Маркл зі звинуваченнями: "Відчуваю себе скривдженим і зрадженим". Принц Вільям вважає, що Маркл "підриває принципи монархії"