Відома російська телеведуча Анастасія Івлєєва частенько радує шанувальників різноманітним контентом, включаючи публікації (фото і відео) на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 19 мільйонів чоловік.

Зараз у Ксенії Собчак вийшло дві частини масштабного інтерв'ю зі знаменитістю, в ході якого дівчата встигли обговорити безліч питань. І в одному з фрагментів інтерв'єр поцікавилася у Івлєєвої, що вона думає щодо висловлювання Регіни Тодоренко про її рекламу.

Настя Ивлеева, фото: Instagram
Настя Ивлеева, фото: Instagram

"Я не вважаю її конкуренткою, абсолютно", - говорить Івлєєва.

- Вона мені в інтерв'ю сказала одну річ. Я задумалася і навіть спеціально загуглила. І дійсно на той момент...

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Лайк і репост Регіна. Я пам'ятаю, що вона сказала про те, що вона сказала...", - перебила Ксенію Собчак Настя Івлєєва.

— Про рекламу!

"Так! Це роз**б", - зазначила Івлєєва.

Настя Івлєєва, скріншот: Instagram
Настя Івлєєва, скріншот: Instagram

— Ну це правда так, чому?

"Вона хороша ведуча, вона смішна, цікава вайнерша, вона цим заробляє, а я особа L'oreal Paris, розумієш? Ось це нас і відрізняє", - говорить Регіна Тодоренко в інтерв'ю з Ксенією Собчак. Фрагмент вставлений в інтерв'ю з Настею Івлєєвою.

А ось телеведуча і гумористка, розлучилася з Елджеєм, зазначила, що часи змінюються. А потім вирішила довести, що у неї теж багато крутої реклами.

Настя Ивлеева, фото: Instagram
Настя Ивлеева, фото: Instagram

"Добре, річний контракт - Pepsi. Моє обличчя рік на чіпсах Lays, три рекламних кампанії Pepsi, "Чудо", МТС. Я не те, щоб образилася. Мене це засмутило, навіщо так?", - розповіла Настя Івлєєва.

Нагадаємо, Анастасія Івлєєва вперше відверто про розлучення з Елджеєм: "Я люблю його досі"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Івлєєва перетворилася на Форреста Гампа після розлучення з Елджеєм

Знай.ua писав, зірка Playboy Анастасія Івлєєва після розставання з Елджеєм відростила боки і попу: "Коли все літо провела з бабусею"