Погода не перестає дивувати, і не тільки українців. Цього разу синоптичні "гойдалки" накоїли справ у cgtrjnyjve африканському Камеруні. З'явилася інформація, що в четвер, 9 вересня, в населених пунктах Бана і Баку спостерігалося незвичайне для цього регіону метеорологічне явище — там випав сніг.

Товщина покриву досягла 0,05 міліметра. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з місцевих телеканалів.

Сніг у Камеруні, фото: Twitter
Сніг у Камеруні, фото: Twitter

У свою чергу міністр юстиції країни Жан де Дьє Момо назвав сніг "прокляттям", яке "знищить cільське господарство — головне джерело збагачення населення".

В цей час камерунці були вкрай здивовані побачити сніг на своїх вулицях і активно ділилися в соціальних мережах фотографіями і відео незвичайного явища.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Потужні крижані кулі зруйнували дахи кількох будинків, завдали серйозної шкоди ряду плантацій. Рух громадського транспорту тимчасово призупинено. За словами мера бани Жана-Батіст Санга, таке незвичайне явище пов'язане зі зміною клімату.

Повідомляють, що після того, що сталося виявилися пробиті дахи кількох будинків, рух транспорту призупинено, а ряду плантацій завдано збитків.

Раніше повідомляли, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь.

Як повідомляв Знай.uа, крижані дощі, відлиги і люті морози: з'явився прогноз погоди на зиму 2021-2022.

Знай.uа писав, мільйонне місто завалило снігом посеред літа: природний катаклізм приголомшив світ.