Як стався найбільший теракт у світі: 20-та річниця трагедії, що забрала 3 тисячі життів

Сьогодні, 11 вересня 2021 року, світ проходить через двадцяту річницю трагедії, що трапилася в США.

Найбільший теракт в історії за кількістю жертв, забрав з собою життя 3 тисяч людей. Про те, що трапилося говорять досі. Наприклад, нинішній президент США Джо Байден наказав розсекретити документи з розслідування подій 11 вересня.

Тоді 19 терористів "Аль-Каїди" захопили чотири літаки. Два з них врізалися у вежі ВТЦ, третій — протаранив будівлю Пентагону недалеко від Вашингтона. Пасажири четвертого-спробували відбити управління у смертників. Літак впав в районі міста Шанксвілл в штаті Пенсільванія.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку

Українцям пояснили порядок призначення житлових субсидій. А також назвали конкретні умови, при яких вона не призначається.

Тому громадяни, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років і яким її призначення на наступний період проводиться без звернення, повинні знати, за яких умов субсидія не призначається.

Скрін, відео YouTube платіжки
Скрін, відео YouTube платіжки

Джонні Депп, Дженніфер Лоуренс і Джейсон Стетхем: актори, які ледь не загинули під час зйомок заради вдалого кадру

У кіно зустрічаються чимало небезпечних сцен, адже саме вони найбільше чіпляють глядачів. Звичайно, для таких сцен існують професійні дублери, проте не всі знаменитості готові до цього. Деякі зірки геть відмовляються вдаватися до допомоги професійних каскадерів. Комусь із них таке впертість мало не коштувало життя.
Наприклад Джонні Депп у фільмі "Самотній Рейнджер" повинен був проскакати на коні, проте тварина раптом встало на диби і сідло з актором почало скочуватися. У цей момент кінь вирішив проскакати далі. 22 метри Джонні тягнувся по землі і кілька разів отримував удари копитами.

Джонні Депп, фото: скріншот з відео
Джонні Депп, фото: скріншот з відео

Електрокар за ціною iPhone 12 надійшов у продаж: українцям доведеться прощатися з євробляхами

Паралельно з тим, як всесвітньо відомий винахідник Ілон Маск зі своєю компанією Tesla продовжують підвищувати ціни на найдоступніший автомобіль Model 3, у світі активізуються виробники авто, які "клепають" дуже дешеві електрокари. Одним з таких транспортних засобів є ElectricKar K5. Ціна новинки - 2100 доларів або 56 тис 700 гривень за курсом на 10.09.2021.

ElectricKar K5, фото: Twitter
ElectricKar K5, фото: Twitter

Вічно молодий Леонтьєв зробив ніжний подарунок Ларисі Доліній в День народження: "сподіваюся, твій не прочитає..."

Популярний радянський і російський співак Валерій Леонтьєв ніжно привітав свою давню подругу і колегу виконавицю хіта "Погода в домі" Ларису Доліну. У п'ятницю, 10 вересня, співачка відзначила красиву дату - 66 років. Співак не став скромничати і побажав Ларисі все, що ще недомовив за довгі роки.

Валерій Леонтьєв, скріншот: YouTube
Валерій Леонтьєв, скріншот: YouTube