Дев'ятирічний хлопчик із Запорізької області віджався тича один раз. Він встановив рекорд України.

Йдеться жителю села Семенівка Мелітопольського району, передає портал телеграм-портал MelitopolNews . Він взяв участь у" турнірі поколінь", на якому і встановив даний рекорд.

Хлопчик займається карате і на рекорд націлився ще два роки тому, коли йому вдалося віджатися двісті разів. З тих пір він почав регулярно займатися, збільшуючи кількість віднімань.

Початковий план на" турнірі поколінь " був набагато простіше: зробити чотириста віджимань. Однак після того, як він зробив норму, він разом з його тренером Анатолієм Зінченком вирішили замахнутися на більше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Рекорд був зафіксований представником Книги рекордів України. Проте хлопцеві є куди рости, адже світовий рекорд залишається непобитим. Його побив десятирічний хлопчик з російського міста Югра в Ханти-Мансійському автономному окрузі. Хлопчик десяти років за один підхід зміг віджатися 5 713 разів.

Раніше ми писали про те, що "синій" харків'янин зі зброєю побився з копами на даху: 6 екіпажів не могли нічого зробити. Агресивний чоловік заліз на дах, озброївшись двома монтировками.

Раніше повідомляли, у Харкові відчайдушний іноземець вдруге намагався проникнути у відділення ПриватБанку: працював за тим же сценарієм.

Як повідомляв Знай.uа, дощ мало не влаштував "конкурс мокрих майок" для Наді Дорофєєвої, але на допомогу прийшов мужній "супермен": Дантесу пора задуматися.