Відома співачка Глюкоза (справжнє ім'я Наталія Іонова), якій заборонили в'їжджати в Україну, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,2 мільйонів чоловік.

Виконавиця любить викладати різні знімки, на яких добре демонструється її шикарна фігура і пружні форми. Але кілька днів тому вона приділила увагу своїй доньці, 10-річній вірі, у якої був День Народження.

Глюкоза, фото: Instagram
Глюкоза, фото: Instagram

Глюкоза досі не може повірити, бо час летить дуже швидко.

"Залишайся нашим мотиватором, творчою дівчинкою-ціллю 😍 я щаслива, що сьогодні, у своє свято, ти думаєш не тільки про себе, а й про планету. Допомагаючи природі, ми зберігаємо ресурси для майбутнього покоління. Для того, щоб внести вклад, необов'язково жертвувати гроші. Можна не смітити, не забруднювати природу і просвіщати дітей, вчити їх дбайливого ставлення до світу", - пише Глюкоза в публікації.

Глюкоза, фото: Instagram
Глюкоза, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Після цього артистка навіть зазначила, що її діти розуміють в екології більше, ніж вона. І закликала батьків вивчати проблеми екології разом зі своїми малюками.

"Рідкісний шанс побачити глюкозу одягненою😂", "На фото 10-річна дитина? Від сили 6 років", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка 2000-х Глюкоза сховала пружні груди за тоненькою тканиною: "Важко вибрати якусь одну"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка 2000-х перетворилася на фатальну красуню, хоч завтра у Віагру: "Хто дівчину танцює?"

Знай.ua писав, мокра зірка 2000-х виставила шикарні груди, Седокова позаздрить: "Ням ням"