На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Юлії Бельченко, відомої по шоу "Холостяк" під прізвиськом "Зайка", з'явилася нова публікація, яка зацікавила її шанувальників.

Цього разу дівчина розповіла, що їй випала честь бути головою журі на конкурсі краси «Княгиня Покуття», який проходив у Коломиї.

"Конкурс краси - це можливість проявити себе, продемонструвати сильні сторони. Наші дівчата - гордість нації, вони не тільки красиві, вони розумні, цілеспрямовані і талановиті. Шалено рада, що мені пощастило бути головою журі @kniagynia_pokuttia. Організація на вищому рівні", - розповіла вона читачам своєї сторінки.

"Дай вам Бог багато років життя і побільше. На фото видно дівчат, які красуні в класичному або, не знаю, як краще навіть сказати, вигляді. Після того, як я побачив, що під красою розуміють в Ірландії, був дещо збентежений», - пише в коментарях один з шанувальників зайчика.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

«У Європі конкурси краси-це скоріше вже не про красу, а висвітлення якихось соціальних проблемних тем", - додає інший.

"Хто всіх миліше, всіх ніжніше і добрішими?«, "А мені відразу здалося, що це з групи Віагра солістки», - зраділи шанувальники Бельченко.

Нагадаємо, раніше Юля Зайка з "Холостяка" розповіла, як заробляє на шикарне життя: "Сама собі начальник".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Анна Богдан по-вовчому "завила" на місяць у стосунках з Михайлом Заливако: "а як дурієте ви?".

Також "Знай.uа" писав, що баловану Юлю "зайчика" засипав квітами таємний шанувальник, але не догодив з кольором: "Люблю рожеві".