Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). У пост-шоу "Холостяк. Життя після проекту" стало відомо, що пара все ще разом і живе в Києві.

У свою чергу фіналістка Юлія Бельченко з прізвиськом "Зайка" не падає духом і продовжує активно розвивати свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить вже 222 тисячі осіб.

Зовсім недавно у своїх Insta Stories Юля розповіла про свого таємного шанувальника, який надіслав їй квіти вже вдруге. Людина передає їх через кур'єра, ніде не вказуючи свого імені. Юля зізналася, що це трохи бентежить її, але запевняє, що зможе з'ясувати хто цей невідомий.

скріншот з Insta Stories

Вона навіть вирішила дізнатися у свого друга-блогера Дмитра Шевчука, з яким відтепер проводить багато часу, чи не він надіслав їй букет. Але той все заперечував і навіть заявив, що такі квіти б не подарував, адже він знає, які Юлі подобаються більше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Пізніше Юля зізналася, що вона вважає за краще будь-які квіти, але виключно рожевого кольору. Особливо дівчині подобаються півонії.

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Юля "Зайка" з Холостяка зізналася, хто змусив її зіграти "фальшиве" весілля: "З-під палиці"

Як повідомляв Знай.uа, Юля "Зайка" розляглася на дивані у красеня і викликала заздрість у українок: "Регулярно"

Також портал Знай.uа писав, що Юлія Бельченко зізналася, хто вона насправді: "Зайкою" тут не пахне