Зі Сполучених Штатів Америки прийшли доволі радісні новини. У місті Майамі футбольні вболівальники примудрилися врятувати котика, який буквально був на волосок від вірної загибелі. Вусатий зірвався з верхнього ярусу арени Hard Rock Stadium.

Інцидент стався під час гри двох університетських команд, команди Аппалачського університету "Коламбус Кру" і команди Університету Майамі "Інтер Майамі".

Про це детально стало відомо завдяки інформації телеканалу ESPN, а також відео, яке публікували в Twitter Bleacher Report.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Судячи з кадрів відео, що з'явилося в соціальних мережах, кіт зірвався з парапету, але встиг зачепитися кігтями за дріт і якийсь час провисів на трибуні. Фанати, що розташовувалися на нижніх трибунах, швидко розтягнули національний прапор, використавши його як рятувальний тент. Кіт приземлився саме на нього і залишився живий.

Випадок з котом на стадіоні, скріншот: Twitter
Випадок з котом на стадіоні, скріншот: Twitter

Випадок з котом на стадіоні, скріншот: Twitter
Випадок з котом на стадіоні, скріншот: Twitter

Порятунок тварини викликав радість присутніх і став найяскравішою подією матчу. Глядачі хотіли підняти кота над головою, імітуючи сцену з мультфільму "Король лев", але переляканий кіт роздряпав рятувальникам руки, вирвався і втік.

Як повідомляє ESPN, співробітники безпеки стадіону зловили кота і відвезли до ветеринарного відділення.

"Я нічого не знав про те, що трапилося. Але скажу так, якщо ця кішка допоможе нам в атаці в червоній зоні, ми спробуємо надати їй нашу стипендію", - заявив тренера Майамі Менні Діаса.

Раніше повідомляли, втрата апетиту і блювота: чому коти страждають через шерсть і як їх "врятувати".

Як повідомляв Знай.uа, жінка оселилася в орендованій квартирі разом зі свинею і коровою: хрюша задоволений, сусіди не дуже.

Знай.uа писав, голуби перетворили життя мешканців багатоповерхівки на пекло, сморід нестерпний: "С*уть на голови".