Відома українська співачка і актриса Анна Трінчер показала своїм численним фанатам свої домашніх улюбленців.
Анна Трінчер має багато шанувальників, тому вона часто ділиться з ними новими фотографіями або цікавими подробицями з особистого і професійного життя в своєму Instagram, де за нею стежать 1.6 мільйона осіб.
Так, Анна Трінчер показала своїх двох улюблених котиків і зізналася, що вони вже довгий час живуть у її бабусі. Співачка зізналася, що як тільки переїде в свою квартиру, то відразу ж забере своїх Васю і Бу.

Фото зі сторінки Анни Трінчер
Фото зі сторінки Анни Трінчер

"Зараз не дозволяють господарі квартири і у мене стільки роботи - що я не встигаю себе погодувати😭 😭 😭а поки вони в надійних руках! І звичайно ж як і я так і Ба дуже сильно їх любимо і піклуємося про здоров'я і стан шерсті. Що Вася, що Бу дворняжки - але бачачи їх шерсть, здається, що вони королівські", — зазначила Анна Трінчер.

Також Анна Трінчер опублікувала миле фото зі своїми котиками. На ньому співачка позує сидячи поруч з бабусею і тримаючи одного з котиків в руках, поки інший в цей час спокійно їсть свою їжу.

Як повідомляв "Знай.uа" , Анна Трінчер у свої 20 років зважилася на збільшення грудей заради нового хлопця: "Інший рівень"

"Знай.uа" писав, Анна Трінчер на честь 20-річчя роздяглася до нижньої білизни: "Позбулася комплексів"

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще