Зірка "Жіночого кварталу", а також фіналістка 7-го сезону "Голос країни" Марта Адамчук потішила фанатів новим фото із подругами по сцені.

Цього разу дівчата повторили своє неперевершене виконання Гімну України, за яке отримали чимало позитивних відгуків. Поруч із Адамчук – Віра Кікелія, Еліна Мбані, та співачка Лаліка.

«Ми сьогодні знову виконували гімн України. Завтра, о 22.30, на каналі «Україна» ви зможете переглянути, як відбувалося свято до 30-річчя Національного Олімпійського Комітету. Велич вражає», - поділилася вона враженнями від свята, на яке запросили зірок "Жіночого кварталу".

У коментарях вони отримали чимало компліментів на свою адресу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Вау! Які ж красиві леді», «Ви були чудові, насолода слухати», «Дуже гарні!!!», «Чарівні красуні!», - захоплюються дівчатами їхні фанати.

«Божечки, це ж мої улюблені, голосисті дівчатка!!! Гарні, то слабо сказано, просто розкішні», «Дівчата, ви гарнюні!», «Принцеси!», - не стримують емоцій у коментарях до повідомлення українці.

Нагадаємо, раніше Марта Адамчук з " жіночого кварталу "похвалилася витонченою фігурою в білій сукні:" Хочу..." Артистка подякувала шанувальникам за теплі слова у свято.

Також Знай.uа писав Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" похвалилася витонченою фігурою в білій сукні: "Хочу..."

Як раніше повідомляв Знай.uа Зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук перетворилася на гарячу іспанку: "Вау! Кармен".