Українська актриса, фотомодель і гумористка Ірина Сопонару частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч чоловік.

Десь на початку літа, в червні знаменитість практично без пауз вражала українців відвертими фотографіями. Вона могла спокійно опинитися перед об'єктивом камери в нижній білизні, в пристрасній позі та інше. Але з часом Ірина знову повернулася до класики, а зараз опинилася в тіні, втіливши невелику ідею її колеги.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

Її фотографує Марта Адамчук, яка зовсім недавно "хвалилася" тим, що разом з дівчатами знову співали гімн України. Виконання можна подивитися вже 12 вересня, на телеканалі "Україна".

"Ви зможете переглянути, як проходило свято до 30-річчя Національного олімпійського комітету. Велич вражає💙💛", - йдеться в публікації Марти Адамчук.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Але тим часом Ірина Сопонару опинилася в елегантній червоній сукні з оголеними руками, і дивлячись кудись вдалину.

"Красуня!!!!😍❤", "Ти дуже красива!😍", "Сексі красуня👏🔥", "Неймовірна красуня, дуже красиве червоне плаття", "Насолоджуюся твоїми успіхами :) 👠", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зачарувала фігуркою в чорній сукні: як Коко Шанель

Як повідомляв "Знай.ua", подруга Ткача Ірина Сопонару спантеличила нездоровим виглядом: "Відведи мене додому"

Знай.ua писав, Юрій Ткач забув погодувати подругу? Голодна Ірина Сопонару накинулася на чіпси в прямому ефірі