Відпочивати 11 днів: українців чекає царський жовтень з великою кількістю вихідних

Вересень-місяць вже підходить до середини. Літо вже позаду, але тепло все ще гріє українців і обіймає сонечком при будь-якій можливості. Проте, до жовтня вже потрібно готуватися як і фізично, дістаючи теплі речі з шаф, так і внутрішньо. Наприклад, дізнатися хоча б, скільки нас чекає робочих і вихідних днів, а ще — Чи є якісь свята. Але все ж перейдемо до жовтня, коли нас чекатиме 20 робочих днів із загальної кількості (31). Святкових і вихідних, в такому випадку, 11 днів.

День пам'яті захисників України, фото: president.gov.ua
День пам'яті захисників України, фото: president.gov.ua

У метро Києва збираються зробити окремі вагони для жінок: "Страх..."

У Києві запропонували зробити окремі метро як для чоловіків, так і для жінок. Дана ідея буде висунута на голосування в "Громадському бюджеті 2022".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Суть ідеї в тому, щоб з п'яти вагонів метро зробити один для жінок, а інший для чоловіків. Це повинно дати пасажирам можливість вибору, чи хочуть вони їхати з представниками своєї статі або в загальному вагоні. Вагони вирішили розфарбувати в рожевий і блакитні кольори.

Метро. Фото: UBR
Метро. Фото: UBR
Метро. Фото: UBR

Дмитро Дюжев з "Бригади" благає про термінову допомогу: "випало серйозне випробування"

Відомий російський актор Дмитро Дюжев, якого мільйони телеглядачів пам'ятають по ролі космосу з "Бригади", попросив про допомогу для хворої дівчинки.

Відповідний пост з'явився на сторінці Дмитра Дюжева в соцмережі Instagram, де за його життям стежать понад 215 тисяч читачів. Він попросив своїх підписників об'єднатися і підтримати дівчинку.

Дмитро Дюжев, фото: Instagram
Дмитро Дюжев, фото: Instagram

Дочка Олі Полякової Маша розповіла про біль, який переслідувала з дитинства: "страждала з 12 років"

Дочка знаменитої української співачки Олі Полякової Маша похвалилася перед шанувальниками своєю ідеальною шкірою. Цього разу Маша Полякова записала нове коротеньке відео для популярної мережі ТікТок. Дочка Полякової вирішила похвалитися перед шанувальниками своєю ідеальною шкірою без прищиків і акне.
"Ну що ж, давайте подивимося на мої прищі. Я сама в шоці, що їх немає, адже з 12 років страждала акне",- сказано у відео Маші Полякової.

Фото зі сторінки Маші Полякової
Фото зі сторінки Маші Полякової

Тепло, дощі та заморозки: народний синоптик озвучив прогноз погоди в Україні на всю осінь

Народний синоптик Леонід Горбань детально розповів, якою варто чекати погоди українцям восени 2021 року. За словами фахівця, вересень порадує комфортною погодою, а ось Жовтень буде дощовим. Останній місяць осені листопад-обіцяє бути морозним.

Прогноз погоди, скріншот: Youtube
Прогноз погоди, скріншот: Youtube