Ціле поле корів знепритомніло через зйомки сьомої частини "місії: нездійсненна" сьомого сезону. Про це повідомляє портал The Sun.

Справа в тому, що Том Круз, який відомий своєю любов'ю до особистого виконання трюків, стрибав з парашутом з літака . Щоб трюкам не завадили випадкові Квадрокоптери під час зйомок у Великобританії, техніки використовували спеціальні "глушилки" частот дронів. Вони працювали за допомогою спеціального високочастотного шуму, який при цьому сильно впливають на тварин.

Зграя корів втратила свідомість, коли 59-річна суперзірка, яка виконує свої власні трюки в кіно, чотири рази стрибнула з вертольота в своєму останньому виступі в ролі бойового шпигуна Ітана Ханта.

Том Круз, фото: скріншот з відео
Том Круз, фото: скріншот з відео

На щастя, тварини не постраждали. З ними було все в порядку після того, як глушилки були відключені.
Власники корів не стали скаржитися на знімальну групу, при цьому сам актор сприйняв ситуацію з гумором.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Більш того, сам Том Круз подякував своїм шанувальникам, зазначивши, що це неймовірно прекрасна країна.

Раніше ми писали про те, що "синій" харків'янин зі зброєю побився з копами на даху: 6 екіпажів не могли нічого зробити. Агресивний чоловік заліз на дах, озброївшись двома монтировками.

Раніше повідомляли, у Харкові відчайдушний іноземець вдруге намагався проникнути у відділення ПриватБанку: працював за тим же сценарієм.

Як повідомляв Знай.uа, дощ мало не влаштував "конкурс мокрих майок" для Наді Дорофєєвої, але на допомогу прийшов мужній "супермен": Дантесу пора задуматися.