Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Знаменитість поділилася з аудиторією несподіваною новиною - вона стала запрошеною ведучою другого випуску шоу "Танці з зірками".

Так, артистка підготувала ще один сюрприз, виступивши на паркеті з колишнім чоловіком, хореографом Дмитром Дікусаром через 14 років - роман пари зав'язався саме на "Танцях з зірками" в 2007 році. Пара виконала спільний хіт "Нас нет", зворушивши шанувальників, а акомпанував Ірині та Дмитру на фортепіано ще один колишній коханий виконавиці - шоумен Діма Коляденко.

Сама зірка не раз відзначала, що перебуває з колишніми в теплих дружніх відносинах. До слова, Білик пережила розлучення і з чоловіком Асланом Ахмадовим в 2021 році - подружжя було разом з 2015 року.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Фолловери почали коментувати виступ: "О, зібрала всіх колишніх в одному номері😂 😂 😂", " Діма ще так прекрасно співає, ну талантище😍 😍 👏 🏻", "татів бродяга🤣мамин симпатяга))) Ірина реально цікава жінка - якщо всі її чоловіки так нею захоплюються ❤️", "в оточені двох колишніх коханих Ірини😍 😍 😍".