Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість оголосила шанувальникам несподівану новину - Ірина стала запрошеною ведучою балкона на шоу "Танці з зірками" 12 вересня.

Так, артистка підтримувала зіркових учасників і брала у них коротенькі інтерв'ю, а також заспівала дуетом на паркеті з колишнім чоловіком, хореографом Дмитром Дікусаром. Зірка приміряла блискуче вбрання-оверсайз чорного кольору, доповнивши образ ніжним нюдовим макіяжем і аксесуаром у вигляді підвіски з хрестиком на шиї.

Варто відзначити, що на шоу "Танці з зірками" відбулися досить глобальні зміни - ведучу проекту Тіну Кароль замінила Іванна Онуфрійчук.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, проте їхні думки з приводу Ірини Білик розділилися: "Оце цікаво!!!!Вона ж двох слів зв'язати не може😂 😂 😂", "як змінилася Ірина після всіх маніпуляцій із зовнішністю, просто не впізнати", " Боже Мій,що ви творите?))) 😁Оце сюрпризи!Як вам вдалося умовити їх на це?))) 😀 ", "так зафотошопили, що можна з Кароль переплутати😂".