Стало відомо про те, що зовсім скоро стартує новий серіал "Справа тих, хто потопає", в якому глядачі зможуть побачити улюблених акторів, а також захоплюючий сюжет.

У понеділок, 13 вересня, о 21:00 на телеканалі "Україна" відбудеться прем'єра 8-серійного фільму "Справа тих, хто потопає" спільного виробництва каналу і компанії "Українська Продакшн студія". Головні герої серіалу-поліцейський Олексій Терещенко і вчителька Марина Коновалюк – виявилися втягнутими в серйозну халепу, пов'язану з їх особистим життям і роботою.

Справа рук потопаючих, фото: прес-служба Україна
Справа рук потопаючих, фото: прес-служба Україна

Сюжет розгортається в містечку, яке може піти з лиця землі через затоплення. Двоє місцевих жителів починають розбиратися не тільки з неприємностями в місті, а й складнощами в особистому житті.

Вчителька Марина Коновалюк була помічена в гучному скандалі через те, що вона повірила в щирість одруженого чоловіка. Більш того, її почали підозрювати у вбивстві суперниці.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Справа рук потопаючих, фото: прес-служба Україна
Справа рук потопаючих, фото: прес-служба Україна

Режисер картини Антон Азаров зазначає, що це цікавий сценарій зі зрозумілим характером героїв. При цьому, там не буде банальних поворотів, а також шаблонних історій.

Головного героя Олексія Терещенка в серіалі зіграв Петро Риков, вже відомий глядачам каналу "Україна" за численними роботами.

"Мій персонаж - співробітник поліції, який проштрафився і засланий начальством в Нові Плавні, де йому потрібно... перечекати грозу. Але зі зміною "декорацій" мало що змінюється. Він як і раніше енергійний і перший час, звичайно, помітно виділяється на тлі мешканців містечка. Однак поступово ми розуміємо, що саме тут він, нарешті, виявляється серед "своїх", - розкриває подробиці сюжету актор.

Справа рук потопаючих, фото: прес-служба Україна
Справа рук потопаючих, фото: прес-служба Україна

Проходили зйомки в складних для акторів умовах. Петро Риков каже, що йому було дуже цікаво зіткнутися з постійними дощами. Це абсолютно не напружувало, а навпаки, зливи надавали особливого шарму цій історії.

Нагадаємо, що переможці Євробачення ABBA повернуться в музику через 40 років

Раніше Знай писав, що 15-річна дочка Моніки Белуччі вперше показала хлопця-манекенника, дівчата всього світу вмирають від заздрості

Також Знай повідомляв, що красуня Тіна Кунакі розігріла вологі джунглі шикарними формами-новий привід для заздрості Касселю.