Стало відомо, що популярний шведський гурт АВВА, якому вдалося стати тріумфаторами пісенного конкурсу Євробачення-1974, випустить відразу п'ять нових пісень і шоу голограм.

39 років минуло з їх останнього пісенного релізу. Вийдуть нові пісні вже цієї п'ятниці, 3 вересня. Варто відзначити, що вік учасників вже давно перейшов межу в 70 років. Борну Ульвеусу 76, Бенні Андресону 74, Агнетте Фельтског 71, а Анні-Фрід Лінгстад 75.

До слова, дві пісні, з п'яти, були записані ще три роки тому, однак, прем'єра постійно відкладалася, з незрозумілих причин. Шанувальники не впадали у відчай, і продовжували чекати, і за терпіння будуть віддячені.

А в Лондоні буде запущено нове шоу голограм артистів, які назвали АББА-тари.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Ініціатором возз'єднання колективу став телевізійний продюсер з Великобританії Саймон Феллер.

"Він приїхав до Стокгольма і поділився з нами ідеєю запуску шоу, в якому замість нас виступатимуть наші ідентичні цифрові копії певного віку, — розповідає Бьорн Ульвеус.

У шоу прозвучать всі найголовніші хіти хурту, такі як" Ватерлоу", з якою вони перемогли на Євробаченні," Мамма Мія", а також інші.

До слова, зовсім скоро відбудеться ще й прем'єра документального фільму про музикантів, який вийде напередодні чергового конкурсу Євробачення, в травні наступного року.

Нагадаємо, що гурт був заснований ще в 1972 році, і став одним з найуспішніших по всьому світу. Їх записи були продані тиражем в 350 мільйонів. Крайній альбом вийшов ще в 1981 році, після чого була музична пауза, хоч, вони і не розпалися.

Нагадаємо, Катя Павленко з Go_A зізналася, що було між нею і лідером Måneskin: "Не буду влазити"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Павленко з Go_A захопила природною красою: ні грама ботокса

Знай.ua писав, шлях України на "Євробаченні": як Вєрка Сердючка, Світлана Лобода та Ані Лорак запалювали найбільшу сцену світу