Автор "95 кварталу" і переможець "Холостячки " Олександр Еллерт порадував своїх шанувальників і прихильниць в соцмережі Instagram новим дивним повідомленням.

Цього разу відкинутий Ксенією Мішиною чоловік опублікував знімок зі склянкою води в руках. При цьому його погляд спрямований на камеру, а вода проливається повз рота.

"Поїв води... занадто ситно... раджу брати пів кубометра", - підписав він незрозуміле фото.

Скрін, Instagram Еллерт
Скрін, Instagram Еллерт

"І поїв, і вмився! Зручно!", "Ох, який погляд-красень!", "Тобі і правда краще їсти, а то занадто худий" «" це напевно після стоматолога, рот від анестезії ще не відійшов«,» Ви там цей, промахнулися«, " красень! Їж побільше, зовсім виснажував!", "А якщо тільки понюхати і склянки води буде достатньо», " Ти що, які пів кубометра, це ж так дорого", - впевнені Передплатники Олександра.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Деякі звернули увагу на манікюр красеня.

"Нігті просто топ«, «» заліковий манікюр", - зазначають у коментарях.

"Дуже на Елю схожий", - пише одна з прихильниць.

"Напевно тому, що Еля - моя мати», - віджартувався Еллерт.

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина згадала важкі 90-ті після розставання з Еллертом: "світ змінився до невпізнання".

Як повідомляв портал " Знай.ua", Олександр Еллерт купив "холостячці" Мішиній шубу за 27 гривень: "з розміром не вгадав".

Також " Знай.ua " писав, що Елерт показав, що робить з собою заради любові" Холостячки " Мішиної: крем-паяльник.