Відомий український ведучий, автор жартів студії "Квартал 95" і переможець романтичного шоу "Холостячка" Олександр Еллерт не надто часто радує шанувальників всілякими публікаціями на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 360 тисяч осіб.

Чоловік продовжує жартувати, і зараз він вийшов на зв'язок в Stories, щоб показати, яку ж він купив своїй коханій Ксенії Мішиній шубу на зиму. Однак спочатку відео несе в собі гумористичний характер, так як чоловік демонструє оселедець під шубою.

Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories
Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories

"Жарти за 27 гривень зараз будуть. Так як не можна вбивати тварин, Я ось дивіться, Ксюхе на зиму яку шубу купив. А ось п*сюн", - каже Олександр Еллерт у першій Stories.

Після цього ведучий вирішив не зупинятися і показав вбрання на Ксенії Мішиної, заявивши, що в попередньому відео трохи з розміром не вгадав.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories
Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories

"В предудыщей Stories я шубу з оселедця купував для Ксю... так от, якось я з розміром там не вгадав, тому така буде накидка, оселедце-шубочна накидка", - підсумував автор жартів "Квартал 95".

Нагадаємо, головна "Холостячка" Мішина заговорила про вірність: "Егоїзм і маніпуляція"

Як повідомляв Знай.ua, "Холостячка" Ксенія Мішина поскаржилася на погіршення здоров'я: "Незмога"

Також Знай.ua писав, "Холостячка" Ксенія Мішина дізналася секрети щасливого життя: "Спочатку потрібно віддати"