Олександр Елерт розповів про загадковий крем-паяльник. Його одкровення серйозно здивували шанувальників.

Відомий автор-сценарист "Кварталу 95 "і переможець реаліті-шоу" Холостячка " Олександр Елерт поділився з багатотисячною аудиторією зворушливим роликом в Insta Stories, на якому також з'явилася його кохана, актриса Ксенія Мішина.

На одному з відео, яке було розміщено на його сторінці, Елерт розповів про існування крему, який випалює руки. Елерт назвав його крем-паяльник.

"Виявляється є крем, який не можна брати в руки, але наносити його треба на тіло.Він, коротше, випалює жири. Якийсь крем-паяльник", - розповів Елерт.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На другому відео показаний усміхнений Елерт, який попросив глядачів прислухатися.

"Чути вам? Цей крем пече. Реально вогонь. У прямому сенсі", — повідомив він.

Раніше ми писали про те, що Олександр Еллерт купив " Холостячці "Мішиній шубу за 27 гривень:"з розміром не вгадав". Олександр Елерт продовжує жартувати щодо шуби для Ксенії Мішиної.

Нагадавши, Ксенія Мішина показала найулюбленішого, і це не Олександр Елерт. Актриса розповіла, з чого починає кожен день.

Як повідомляв портал Знай.иа, Ксенія Мішина поскаржилася на погіршення здоров'я: "немає сил". Ксенія Мішина стривожила шанувальників зовнішнім виглядом.

Також портал Знай.иа писав, що Олександр Елерт нарешті відповів, куди поділася "Холостячка" Ксенія Мішина.