Відома українська спортсменка, бронзова призерка на Олімпіаді, що пройшла в Токіо, Дар'я Білодід розповіла, як вона провела свою відпустку на Мальдівах.

Про це вона розповіла в новому сюжеті програма "Світське життя", ведучою якої стала Олександра Зарицька. Справа в тому, що Катерина Осадча не так давно народила, тому потрібно було терміново шукати заміну.

Кілька випусків зняла Наталія Могилевська, а кілька солістка групи Kazka.

Олександра запитала у спортсменки про відпочинок, з якого не так давно вона повернулася. Провела свою відпустку Даша на Мальдівах - мрії кожного другого.

Даша Білодід, фото: скріншот з відео
Даша Білодід, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Питання стосувалося порушень. Їла заборонену, чи порушувала спортивний режим.

"Так, дійсно, я була не свята на Мальдівах. Я дуже багато їла, тому що можна сказати, що я три роки не їла, як нормальна людина. Було дуже важко, і зараз я просто відпочила на всю" - розповідає Дарина.

Також, поговорили про призові 1,5 мільйона гривень, які спортсменка отримала за медаль. Вона їх отримала, але, ще не придумала на що витратити. Поки що вона в роздумах.

Даша Білодід, фото: Instagram
Даша Білодід, фото: Instagram

Нагадаємо, що на Олімпійських iграх-2020, які пройшли в Токіо, Даша Білодід отримала медаль найперша серед українців. Це була бронза в змаганнях з дзюдо в категорії до 48 кілограмів. У планах у дівчини участь в наступних іграх, які пройдуть вже у Франції.

Раніше повідомляли, це Олімпіада, безмовна, без оплесків, без нічого, - Томенко.

Як повідомляв Знай.uа, колишній Дар'ї Білодід Денис Попов приступив до тренувань після операції: "Український Серхіо Рамос".

Знай.uа писав, тільки початок: Дар'я Білодід взяла першу медаль для України на Олімпійських іграх-2020.