Зовсім скоро, восени 2021 стартує другий сезон культового шоу "Маска" на телеканалі "Україна", а телеглядачі і зіркові детективи знову будуть ламати голову над тим, які знаменитості ховаються під масивними костюмами.

Ведучим проекту став Володимир Остапчук, а зірковими детективами залишилися Оля Полякова, Настя Каменських, Олег Винник і Дзідзьо.

Андрій Данилко до останнього сумнівався в участі в шоу, проте в останній момент шанувальники все ж змогли умовити виконавця. Точну дату виходу "Маски" творці другого сезону поки не афішують, проте 13 вересня вже заінтригували промо-роликом з усіма учасниками - від загадкових героїв до зіркових детективів.

Дії відео нібито розгортається в аеропорту - Настя Каменських одягається в образ детектива, Дзідзьо ховається у валізі, Оля Полякова з'являється на всіх рекламних бордах, а Олег Винник ховається за стійкою рецепції. Андрій Данилко в ролику не з'явився.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"ШОУ МАСКА ПОВЕРТАЄТЬСЯ! 🔥 Ви готові?

Це буде найкраще шоу осені!

Дивіться уважно відео та шукайте нового героя другого сезону, про якого ми ще не роповідали.

Здогадалися, хто це? 👇"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.