Як відомо, зовсім скоро стартує новий сезон масштабного гіпершоу "МАСКА", і глядачів почали знайомити з першими персонажами. На черзі унікальний білий тигр.

Телеканал "Україна" активно працює над другим сезоном найпопулярнішого і зіркового в нашій країні шоу "МАСКА" і продовжує знайомити глядачів з новими персонажами. Сьогодні стало відомо, що одним з учасників другого сезону стане могутній білий Тигр. Дизайнер Леся Патока розкрила секрети створення цієї вражаючої маски, а також зізналася, з якими викликами довелося зіткнутися її команді.

Унікальний тигр, фото: прес-служба телеканалу Україна
Унікальний тигр, фото: прес-служба телеканалу Україна

Художниця по костюмах Леся Патока зазначила, що глядачам неймовірно сподобалися фантастичні герої з першого сезону, тому зараз цю традицію вирішили продовжити. Якщо минулого разу був чорний міфічний лев, то зараз художники порадували унікальним білим тигром, який занесений до Червоної книги як вимираючий вид.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Для того, щоб створити його темно-синій плащ, довелося тричі його перекроювати. На одяг героя пішло приблизно 25 метрів тканини. Кігті Тигра перероблялися тричі, а лапи п'ять разів. Дизайнери відзначають, що їм потрібно було знайти форму, яка виглядала б неймовірно красиво, а герой під костюмом зміг тримати мікрофон.

Але, не це найскладніше в створенні, як виявилося. Леся Патока зазначила, що складно було створити неймовірне хутро для персонажа.

"Коли ми намалювали ескіз Тигра, зрозуміли, що ніколи в житті не знайдемо хутро з таким візерунком. Обдзвонили з десяток грумерів, пояснювали, що нам потрібно, але всі відмовлялися. Тому нам довелося купити машинку для чоловічих стрижок і самим оволодіти технікою грумінгу, – каже художниця по костюмах. - Спочатку вистригали хутро, створюючи унікальний візерунок, а потім заповнювали ці проміжки чорною фарбою. Це дуже довга і копітка робота, але результат того вартий".

Зрiст тигра склав 2,20 метрів, а також, ця маска найспекотніша з усіх, які вони коли-небудь створювали. "Звичайно, всередині масок дуже спекотно. Але ми постійно нагадуємо зіркам, що завдяки цьому до кінця проекту їм вдасться схуднути. Тому вони дуже радіють".

Нагадаємо, розсекречені зіркові детективи другого сезону шоу" Маска", про Андрія Данилка - ні слова

Також, Володимир Остапчук відрив секрети другого сезону "Маски": шоу буде ще більш несподіваним.

Раніше повідомлялося, що шоу "Маска" розсекретило вигляд однієї зі своїх героїнь в несподіваному вбранні: "Стане першою підказкою"