Український співак, чоловік співачки і екссолістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес часто викладає різні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram, демонструючи моменти творчого та особистого життя.

Артист вирішив поділитися знімком з одного із заходів у Палаці "Україна", примірявши чорний брючний костюм і білосніжну сорочку.

Знаменитість зізнався, що негативно ставиться до дрес-кодів, проте в якийсь момент його думка різко змінилася. Так, шоумен видав, що сподобався собі в дзеркалі і отримав безліч компліментів, відчувши себе елегантним.

Варто відзначити, що поза зйомками і світськими раутами виконавець обирає зручний і стильний одяг-оверсайз, а також стежить за модними тенденціями.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Максимально проти дрес-кодів. Особливо, коли black tie.

А потім хопа, як з оливками, думка змінюється. Просто один раз надів смокінг або 3ку, всі тобі насипали компліменти, ти в дзеркалі сподобався собі і думаєш:

"Як же так? Це ж не тренд, не оверсайз, ніде не написано що це Prada, Balenciaga, та й на ногах не ультрамодні Yeezy"

А ще відчуваєш себе набагааато дорожче ніж в будь-якій модній шмотці.

Тому Шо ти елеГантний (Гекаючи читати).

У гардеробі кожного хлопчика повинен бути чорний костюм)"

Нагадаємо, Володимира Дантеса переплутали з вокалістом групи Maneskin

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва в крихітному бікіні покрасувалася Дантесом на шиї