Відома американська модель плюс-сайз Джоджо Бейбі, яку прозвали другою Кардашьян за її пишні форми, обожнює виставляти в Instagram відверті і пікантні кадри.

Нещодавно знаменитість вирішила показати своїй 10-мільйонній аудиторії, як весело провела вихідні, влаштувавши фотосесію під час прогулянки.

Так, красуня вибрала для променаду облягаючі шорти-велосипедки сірого кольору і темно-синій топ з довгим рукавом, а також прозорі туфлі на підборах. Дівчина розпустила довге світле волосся і доповнила образ сонцезахисними окулярами-авіаторами, розвернувшись до аудиторії спиною.

Таким чином Джоджо продемонструвала пишні сідниці, над якими наполегливо працює у фітнес-клубі, а також стрункі ноги.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Варто відзначити, що хоч сама модель народилася в Канзасі і зараз проживає в Лос-Анджелесі, вона все ж має азіатське походження. Мама зірки родом з Лаосу, завдяки чому у дівчини така екзотична зовнішність.

Джоджо - це псевдонім дівчини, а ось її справжнє ім'я невідоме. Знаменитість всіляко заперечує, що вдавалася до послуг пластичних хірургів і не раз запевняла, що пишними формами її нагородили природа і наполеглива робота у фітнес-клубі.

Модельну кар'єру Бейбі почала ще в 2010 році, майже одразу ж ставши амбассадором багатьох брендів спортивного харчування, в тому числі Protein World. Дівчина зазначає, що не сильно любить худорлявість, їй подобаються саме пишні і пружні форми, а до свого ідеалу Джоджо йшла досить довгий час.

Нагадаємо, Джоджо Бейбі одягалася в сіточку замість сукні, але про труси забула

Як повідомляв Знай.uа, Джоджо Бейбі "обскакала" Кім Кардашьян розміром пишних сідниць

Також Знай.uа писав, що пишні груди моделі плюс-сайз Джоджо Бейбі ледь не порвали її вузеньке вбрання