Комедійна актриса "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 50 тисяч чоловік.

9 вересня на "Новому каналі" відбувся третій випуск одинадцятого сезону "Хто зверху?" з незмінними ведучими Сергієм Притулою та Лесею Нікітюк. У ньому взяли участь з жіночого боку Наталія Могилевська, Катерина Нікітіна та Вікторія Ткач. З боку чоловіків, крім Притули, були Юрій Ткач, Роман Міщеряков і Олександр Венедчук ("Ветерани космічних військ", Ліга Сміху).

Катерина Нікітіна, скріншот: Youtube
Катерина Нікітіна, скріншот: Youtube

Дівчина брала активну участь в різних раундах, включаючи передфінальний-сьомий з похилою, скляною дошкою. Катерина вирішила посміятися над цим, і виклала кілька фотографій з цього конкурсу на сторінці.

"Хочеш я буду тією самою мошкою на твоєму лобовому склі!?😈", - написала Нікітіна в публікації.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Актриса вирішила брати участь в кедах, штанях і чорному топі.

Катерина Нікітіна, скріншот: Youtube
Катерина Нікітіна, скріншот: Youtube

"І 1 правильну відповідь😂", "Хочу😂😂😂 це дуже смішно😂😂😂", "Да ладно❤❤", "Це мій улюблений момент з усієї передачі😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна навмисне себе "знівечила": "Міські божевільні"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна вся в блискітках перетворилася на примхливого малюка: "Просто розриваєш"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк натерла свою попку, поки Сергій Притула відволікся на кульки: "Бачите?"