Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап), чоловік співачки Насті Каменських, активно веде аккаунт і радує шанувальників різними публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 2 мільйони чоловік.

На офіційному акаунті шоу "Життя відомих людей" в YouTube розмістили інтерв'ю з Потапом, в якому він відповів на всі питання, що цікавлять шанувальників, і розповів багато подробиць подружнього життя з Настею Каменських.

Потап і Настя. Фото: viva.ua
Потап і Настя. Фото: viva.ua
Потап і Настя. Фото: viva.ua

В інтерв'ю Потап поділився зворушливими спогадами з дитинства. Як виявилося, у артиста воно було нелегким, мамі не завжди вистачало грошей і вони жили дуже скромно. Тому він з раннього віку почав заробляти грошові кошти, але витрачав їх в основному на творчість.

"Ми були на самому-самому фінансовому дні", - сказав Потап.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також, Потап видав, як йому вдалося стати найуспішнішим українським продюсером в один час, і як він підкорив всю країну дуетом з Настею Каменських. За словами артиста, знайомство зі співачкою повністю змінило його життя.

Як відомо, в 2015 році Потап розлучився зі своєю дружиною Іриною Горовою. Як зізнався артист, це рішення йому далося дуже важко, і було нестерпно боляче, але зараз він щасливий, адже тоді він зробив правильний вибір.

Після розставання він довго приховував і заперечував стосунки з Каменських, і пара зізналася у відносинах тільки в 2019 році. Потап розповів, яке було перше враження про дружину і як він її домагався.

"Щоб стати чоловіком Настею, потрібно було бути крутіше за всіх", - зізнався артист.

Фанати зоряної пари вже довгий час цікавляться особистим життям подружньої пари, адже артисти вже багато років разом, але дітьми так і не обзавелися. Потап видав, що він дуже хоче спільних дітей, і як мінімум п'ятьох.

Нагадаємо, Потап згадав свою кар'єру фізрука в Київській школі: Міцний горішок на матах

Як повідомляв Знай.uа, Євген Кошовий "змусив" Потапа змінити образ брутального репера на фатальну блондинку: "У джазі тільки лисі"

Також портал Знай.uа писав, що нафарбований Потап в жіночій перуці вразив Настю Каменських: серйозна робота