Всесвітньо відома співачка Дженніфер Лопес постала в карколомному образі, що перетворив її в зухвалу ковбойку. Відповідні знімки вона розмістила в соціальній мережі Instagram.

Співачка в накидці чи то з хутра, чи то з пір'я птахів здивувала екзотичним виглядом. Свої принади вона вигідно підкреслила облягаючим сукнею, розшитим бісером.

Наряд з величезним шлейфом доповнили крислатий капелюх в ковбойському стилі і масивні прикраси на шиї. Пояс на її стегнах більше нагадує кобуру пістолета.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

«@RalphLauren #MetGala. #AmericanIndependence #InAmerica #AllAmerican #FauxFur @jlobeauty #JLOJenniferLopez @dsw @jlofragrances @robzangardi @marielhaenn @hairbylorenzomartin @scottbarnescosmetics @tombachik", - написала співачка під фото.

При цьому виглядає вона приголомшливо стильно-відверте плаття з глибоким декольте і розрізом майже до пояса не здається вульгарним або зухвалим.

« I actually love! It’s so different and I love when you take risks like this! (Я дійсно люблю! Це так по-іншому, і я люблю, коли ти так ризикуєш!)», «it’s the same old boring cleavage and leg she always gives. Nothing exciting here (це та ж стара нудна декольте і ніжка, які вона завжди дає. Тут нічого цікавого)", " Yes baby. you look amazing (так, дитина. Виглядаєш приголомшливо»" - пишуть в коментарях її шанувальники.

Нагадавши, 54-річна Ольга Сумська перевтілилася в Дженіфер Лопес: "спокусливий образ"

Також Знай.ua писав 51-річна Дженніфер Лопес проміняла нареченого на рок-зірку Ленні Кравіца

Як раніше повідомляв Знай.ua Український "Холостяк" покрутив на руках знамениті сідниці Дженіфер Лопес