На сторінці в Instagram відомої співачки українського походження Наташі Корольової, яка живе і працює в Росії, з'явилася нова публікація. Цього разу вона вирішила побалувати шанувальників кадрами з відпочинку в Туреччині.

"Вирішили трохи продовжити літо і спонтанно махнули в Туреччину в затишний готель», - розповіла вона, супроводивши розповідь яскравими кадрами в готельному номері. З нею в номер заходить і чоловік-стриптизер і співак Сергій Глушко, відомий під сценічним ім'ям Тарзан.

"Ох, краса яка! У цей день два роки тому я була в Туреччині, в Кемері. Трошки заздрю вам, Наташа. Ах, ці Лебеді, світлі сни, горді птахи турецької весни, ви обдурили мене, полетіли за далекі дали. Лебеді-Лебеді, де ж ви, де? Там, на ліжках в готелях скрізь! Ви ж повернути мене у відпочинок мрії мені обіцяли... Відмінного відпочинку, Наташа!", "Які ви класні", - захоплюються фанати королевою.

"Щастя на камеру - нещастя. Навіщо?» ,- зазначає один з фанатів.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Ну що за маячня. Все старе, як світ!!!", "Так, я теж це помітила, не дуже номер...», "Звичайний номер, для Наташі дешево", - не стримують емоцій фанати.

"Яка вульгарність, типу два закоханих, а скільки рогів одному зробили", - обурюються деякі.

Нагадаємо, Наташа Корольова розповіла, як Ігор Ніколаєв створив пісню "3 вересня": "Особлива історія"

Як повідомляв " Знай.ua", чоловік Наташі Корольової Тарзан схопився за мікрофон і зганьбився: "Краще б стриптиз танцював"

Знай.ua писав, чоловік Наташі Корольової Тарзан вирішив повипендрюватися в одних трусах: "Дідусь вже"