Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

А нещодавно 55-річна знаменитість виставила серію зворушливих кадрів, позуючи в їх з чоловіком Віталієм Борисюком світлих апартаментах.

Так, артистка приміряла лише білосніжний махровий халат, сидячи на широкому дивані і тримаючи на руках відразу двох відданих подружок - собачок породи чихуахуа Жасмин і Джесіку. Варто відзначити, що малечу Джесіку Віталій презентував коханій ще в 2015 році.

Сама ж зірка зізналася, що навіть від маленьких собак бувають непередбачені проблеми - наприклад, її песики линяють, немов великі сенбернари.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Коли в тебе вдома два чарівних,маленьких песика ,це не означає,що з ними не буде ніяких проблем …

Від двох моїх чіхуашок 🐶🐶 шерсті,як від двох сенбернарів🤪🙄🦮🐕‍🦺!"

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію Ольги: "гарні песики", "вони вам дуже личать", " Лапатульки❤️❤️❤️❤️❤️❤️у мами на ручках😍 😍 😍 😍 😍 😍","ви найкраща❤️❤️❤️".