Українцям нараховують захмарні штрафи по три тисячі гривень за комуналку

Незважаючи на те, що в Україні і так величезні тарифи за газ населення, з наших співвітчизників вимагають величезні штрафи постачальники газу. З такою ситуацією зіткнулася мешканкам Одеси, якій нарахували три з половиною тисячі гривень.

В Україну повертається жорсткий карантин: які обмеження чекають на українців

Українцям розповіли про нові карантинні обмеження і норми при різних рівнях епідеміологічної безпеки. Детальне роз'яснення нових карантинних обмежень і норм при різних рівнях епідбезпеки з'явилося на сторінці Міністерства охорони здоров'я в соцмережі Facebook.

Під час навчань на кордоні з Білоруссю СБУ виявила реальний схрон зі зброєю, скріншот
Під час навчань на кордоні з Білоруссю СБУ виявила реальний схрон зі зброєю, скріншот

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Гранати, набої та вибухівка: українські спецслужби знайшли схованку зі зброєю біля кордону з Білоруссю

На кордоні з Білоруссю українські спецслужби виявили схованку зі зброєю. Схрон зі зброєю був знайдений в Рівненській області поблизу селища Бутово. Схованку зі зброєю на кордоні з Білоруссю виявили під час навчань.

Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/
Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/

Ольга Сумська показала їх з Віталієм Борисюком ніжних дівчаток

55-річна знаменитість виставила серію зворушливих кадрів, позуючи в їх з чоловіком Віталієм Борисюком світлих апартаментах. Так, артистка приміряла лише білосніжний махровий халат, сидячи на широкому дивані і тримаючи на руках відразу двох відданих подружок - собачок породи чихуахуа Жасмин і Джесіку. Варто відзначити, що крихітку Джесіку Віталій презентував коханій ще в 2015 році.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

Злата Огнєвіч розкрила інтригуючі подробиці перед першим випуском "Холостячки"

Відома українська співачка і учасниця шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч порадувала численних фанатів інтригуючим відео. Злата Огнєвіч має багатотисячну армію шанувальників, тому часто радує їх новими фотографіями або цікавими моментами з особистого і творчого життя в своєму Instagram, де за нею стежить понад 330 тисяч людей.