Масштабне вокальне шоу "Співають всі!", яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі "Україна", продовжує відкривати нові таланти нашої країни, а іноді його експерти діляться вражаючими подробицями як свого життя, так і своїх колег. У третьому епізоді зіркова гостя проекту, співачка Оля Полякова розповіла, чи є кільце на безіменному пальці у Олега Винника.

Одним з учасників нового випуску шоу "Співають всі!" став 32-річний Роман Мілян зі Львова. Для свого виступу чоловік вибрав суперхіт Віктора Павлiка "Ні обіцянок, ні пробачень", проте не всім експертам сподобалося це виконання.

"Якби я, як продюсер, вибирала, я б точно сказала, що він сподобається дівчатам, - заявила під час цього виступу капітан зiркової "сотні" Наталія Могилевська. – Нам всім подобається, але ми всі сидимо, тому що пісня не конкурсна. Він не піднімає".

В результаті Роман набрав лише 42 бали. Сам Віктор Павлiк віддав свій голос за учасника, але зазначив, що все-таки йому чогось не вистачило в цьому виконанні, після чого продемонстрував майстер-клас, як слід співати цю композицію. Також вирішила дати пораду конкурсанту, але вже більш особистого характеру, співачка Оля Полякова.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"На сцені обручку потрібно знімати - беріть приклад з Винника", - несподівано заявила Оля Полякова в ефірі каналу "Україна".

Зазначимо, про особисте життя Олега Винника невідомо майже нічого, адже артист не коментує свій сімейний стан в інтерв'ю.

Як повідомлялося раніше, розважальний проект за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC в 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, в якій виходить це музичне шоу.

Раніше ми повідомляли, Оля Полякова натякнула на таємні стосунки з Даном Баланом, скандал з Кароль видав все.

Як повідомляв Знай.ua, Полякова відреагувала на скандал з Кароль тролінгом.

Знай.ua писав, Маша Полякова увірвалася на вечірку в ланцюгах і з ельфійськими вухами: відпалила, як матуся в молодості