Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість вперше розповів шанувальникам про своє хобі - виявляється, Дмитро любить фотографувати на плівку.

Так, артист опублікував кілька архівних кадрів, зроблених в Хіросімі, Японія - тоді шоумен виділив собі годину на прогулянку по місту, щоб показати краси міста і його місцевих жителів.

Ведучий зазначив, що попри якісну цифрову техніку і смартфон з хорошою камерою йому подобається сам процес роботи з плівкою, непередбачуваність результату, азарт. У Комарова практично немає часу на прояв фото, а тому в холодильнику у відділенні для яєць зберігаються безліч відзнятих давно плівок.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Трохи творчості не в трендах Instagram.

Я іноді знімаю на плівку. Так, такі люди ще є))

Знімаю на плівку, коли в рюкзаку є цифровий фотік, а в кишені смартфон, що знімає вже не гірше🙂

Але в плівці є щось особливе. Загадка. Очікування, непередбачуваність результату. Азарт. Плівку треба проявити, потім відсканувати або надрукувати.

У моєму графіку часу на це практично немає, тому в холодильнику у верхньому відділенні для яєць лежить з десяток відзнятих давно плівок. Уявляю, як цікаво буде їх коли-небудь проявити і побачити, що знімав рік або два тому.

А на цих фото, які знайшов в папках вже відсканованими - місто Хіросіма, Японія.

Після зйомок я виділив собі рівно годину, щоб ввечері прогулятися і неспішно поклацати на слайд і плівку старою лійкою і об'єктивами 90-х років.

Сканував у лабораторії в Токіо, не обробляв. Фільтри спеціально не ставлю..."

instagram.com/komarovmir/

instagram.com/komarovmir/

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.