Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,7 мільйонів чоловік.

6 червня 2021 року в Україні святкують щорічний день журналіста, з чим вже встиг привітати президент Володимир Зеленський. Дмитро Комаров вирішив не відступати, і виклав публікацію, перебуваючи в забавному вбранні з волохатими вставками і з камерою в руках. Він попросив колег, щоб вони дозволили йому привітати не тільки один одного, але, в першу чергу, свою аудиторію.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

"Спасибі, що дивитеся і читаєте🙌 🙏 без Вас ми марні. А завдяки вам у нас - найкраща професія на планеті. Особисто я в цьому не сумніваюся. Обожнюю свою роботу. Обожнюю, коли в руках камера, на комірі мікрофон, а впререді експедиції, зйомки, нескінченні переїзди і перельоти, інтерв'ю, сон по 4 години на добу. "Як я втомився і все це ненавиджу", - кажеш іноді сам собі на емоціях в пустелі на 40-градусній спеці, коли весь в мухах, а спати доведеться в піску або не доведеться зовсім", - пише Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

Після цього телеведучий додав, що таке відбувається і коли попереду 20-годинний переїзд на автомобілі, і при пробудженні в 4-5 ранку протягом 50 днів, і при неможливості розблокувати телефон, так як на вулиці -42, а ти, під час роботи, за десять годин окаченел. Однак коли справа доходить до монтажу, за словами Дмитра, ти розумієш, за що обожнюєш цю справу. Або коли є можливість побачити реакцію аудиторії. Наприкінці публікації Комаров запропонував шанувальникам вгадати, скільки їм вдалося проїхати на одному пікапі по Пакистану, коли вони перебували в експедиції.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" показав брудні п'ятки на всю країну: "Спасибі величезне"

Як повідомляв "Знай.ua", Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" перетворився на Робінзона Крузо і втілив мрію

Знай.ua писав, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" опинився в Мальдівах, не виїжджаючи з України: навіть "Робінзон Крузо" є