Зовсім скоро стартує другий сезон популярного гіпершоу на телеканалі "Україна" "Маска". Глядачів почали знайомитися з новими героями, і прийшов час наймоднішого персонажа.

Канал "Україна" продовжує знайомити глядачів з учасниками нового сезону грандіозного шоу "МАСКА". Так, стало відомо, що серед унікальних героїв проекту з'явиться справжня модниця – Жирафа. Художниця по костюмах Леся Патока розкрила секрети створення цієї маски, а також розповіла, чим здивує героїня глядачів в ефірі.

Жінка говорить про те, що це буде один з наймиліших учасників другого сезону - сентиментальна леді Жирафа.

"До створення цього персонажа ми поставилися з максимальною любов'ю! Сам костюм жирафи створений з плюшу, а цятки, характерне забарвлення жираф, були зроблені з паєток. Це була моя божевільна ідея-мені хотілося, щоб наша героїня повністю дотримувалася свого статусу леді і фанатки моди", - поділилася художниця по костюмах шоу "МАСКА" Леся Патока.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

При створенні даної маски зіткнулися з першими складнощами. Справа в тому, що голова дуже висока, і потрібно було придумати як тримати баланс. Художникам по костюмах довелося шукати технологію, яка допоможе нормально пересуватися по сцені. Тільки після цього можна було перейти до прикраси голови даного персонажа.

Було замовлено 10 перук ніжно-рожевого кольору - з них була зроблена грива, яка буде змінюватися в кожному випуску. Було придбано також 10 балонів з блискітками, щоб постійно оновлювати її сяйво.

"Спеціально для жирафи ми замовили 10 перук ніжно-рожевого кольору, з яких зробили її гриву. Потім я постригла її так, щоб ми з моїми феями могли міняти персонажу зачіску до кожного випуску. Ще ми купили 10 балончиків з блискітками, щоб постійно оновлювати сяйво її розкішного волосся", – продовжила Леся Патока.

Жирафа буде дивувати глядачів своїх поглядом, адже у неї глибокі очі і величезні вії. Це буде головна модниця проекту. Буде кілька нарядів, а також величезна кількість аксесуарів.

Нагадаємо, Настя Каменських виставила пишні груди і без сорому покрутила задом і все це зовсім не для Потапа.

Як повідомляє портал Знай.ua Полякова з дочками скотилася з гори в кущі

Також, Володимир Остапчук відрив секрети другого сезону "Маски": шоу буде ще більш несподіваним.