Нещодавно на телеканалі 1+1 стартувало популярне шоу "Танці з зірками". Українські зірки вже два прямих ефіри поспіль демонструють свої танцювальні та акторські здібності.

У третьому ефірі шоу "Танці з зірками" на глядачів чекає вражаючий номер пам’яті легендарного судді шоу Григорія Чапкіса, який помер влітку цього року після тривалої недуги. Про це розповіли на сторінці "Танців з зірками" в Instagram.
У цій постановці учасники виконають танці, які найбільше любив легендарний Григорій Чапкіс, а завдяки технологіям українці знову зможуть побачити його на паркеті.

Григорій Чапкіс, фото: Facebook
Григорій Чапкіс, фото: Facebook

"Масштабна постановка вразить не тільки танцями, які обожнював Григорій Миколайович, а і тим, що завдяки спеціальним сучасним технологіям його знову можна буде побачити на паркеті. Неймовірна присвята вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі «1+1»!", - сказано у повідомленні.

Григорій Чапкіс, фото: Facebook
Григорій Чапкіс, фото: Facebook

Організатори шоу "Танці з зірками" також запросили учасниками попередніх сезонів, провести цей ефір разом з нами та повернутися на паркет в пам'ять легенди.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще