Злата Огневич, фото: Instagram
Злата Огневич, фото: Instagram

Холостячка Злата Огнєвіч кинула пошуки нареченого заради кіно

Злата вирішила взяти участь у зйомках серіалу "Кава з кардамоном". Зокрема, як повідомляє Instagram-сторінка проєкту, Огнєвіч записала сингл "Що б там не стало" для серіалу і навіть записала кліп. На своїй офіційній сторінці Огнєвіч опублікувала пост, в якому похвалила серіал.

У Києві активізувалися "чорні паркувальники", скріншот
У Києві активізувалися "чорні паркувальники", скріншот

"Чорні паркувальники" атакують машини без нагляду: дряпають корпус за несплату

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нелегальні паркувальники незаконно збирають гроші з водіїв у самому центрі столиці, на Бессарабській площі. "Чорні паркувальники" вже кілька років поспіль збирають з водіїв гроші. А за несплату можуть подряпати автомобіль. Експерти кажуть, що заплативши "чорним паркувальникам", ви не оберігаєте себе від штрафів. Справжній інспектор буде змушений виписати постанову за несплату паркування, а протокол залишить на лобовому склі машини.

Анастасія Забродіна, фото сторінка Патрульної поліції України у facebook
Анастасія Забродіна, фото сторінка Патрульної поліції України у facebook

Чоловік залишився без дружини, дитина осиротіла: 30-річна патрульна загинула через важку хворобу, колеги сумують

Смерть людини в молодому віці - це завжди шок і трагедія. З життя пішла співробітниця Харківської патрульної поліції. Їй було всього 30 років. Сумну новину повідомили в офіційному facebook-акаунті патрульної поліції України. Після тривалої боротьби з онкологічною хворобою пішла з життя Анастасія Забродіна - патрульна поліцейська з Харкова. Їй було всього 30 років. Анастасія приєдналася до лав патрульної поліції однією з перших, в 2015 році. Вона гідно служила українському народу.

Алла Пугачова, instagram.com/alla_orfey
Алла Пугачова, instagram.com/alla_orfey

Алла Пугачова закрила роти своїм заздрісникам одним словом

Відома російська співачка Алла Пугачова відреагувала на те, що Наталія Гулькіна з групи "Міраж" в інтерв'ю Олені Ханге звинуватила Примадонну в руйнуванні кар'єри неугодних їй людей. Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці Алли Борисівни в соцмережі Instagram, де за її життям стежать 2,9 мільйона читачів. Вона також подякувала журналісту Артуру Гаспаряну за підтримку.

Фото зі сторінки Арсена Мірзояна
Фото зі сторінки Арсена Мірзояна

Арсен Мірзоян показав за ким йому довелося бігати, крім Тоні Матвієнко: "Ледве наздогнав"

Відомий український співак Арсен Мірзоян показав численним фанатам, як підтримує свою фізичну форму за допомогою бігу і поділився кумедним фото. Цього разу він опублікував кумедне фото з машиною після пробіжки. На фото видно, як він приліг на передньому сидінні машини роблячи вигляд, що сильно втомився.