Не так давно примадонна російської естради Алла Пугачова відвідала шоу свого чоловіка Максима Галкіна, де молоде і старше покоління говорить про сучасну музику.

Цього разу за покоління молоді відповідав артист баста, а навпроти сиділа Алла Борисівна Пугачова. Весь цей час Максим Галкін сидів поруч у ролі ведучого, і розповідав про пісні, які включав.

Суть шоу "Музыкалити" у тому, що ведучий включає пісні, які зараз очолюють топ-чарти, і учасники повинні винести по ньому вердикт, поставивши оцінку від 1 до 10. Щоб все було чесно, є в шоу і незалежні експерти, або ж, як його називають ще: "людина з народу".

Для Алли Пугачової і Басти включили пісню популярного репера з Казахстану - Скриптоніта. У нього велика армія шанувальників, і, як виявилося, примадонна також серед них.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Грала композиція "Москва любить...", яка на той момент тільки вийшла, і очолювала всі чарти. Алла Пугачова, до слова, практично відразу впізнала виконавця.

Вона почала голосно сміятися, після чого чоловік Макс запитав, від чого їй так весело.

"Це Скриптонит? Ха " - скрикнула артистка. Вона була рада, що вона ще знає сучасних музикантів.

Фрагмент був опублікований на офіційному акаунті лейбла Басти і Скриптоніта, на якому і виходить шоу.

"Коли показуєш батькам музику, яку слухаєш" - підписаний пост.

У коментарях користувачі оцінили такі пізнання жінки:

"Пугачова в темі";

"Москва любить" тоооооппп😍 😍 😍";

"Пугачова крута💔".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, Аллу Пугачову і Максима Галкіна налякала дика пума: полювала прямо під вікнами

Знай.ua писав, зять Алли Пугачової зізнався, чому розлучився з Христиною Орбакайте: "Гуляв і зникав ночами"