Відомий український телеведучий та продюсер Юрій Горбунов показав численним фанатам, як відпочиває з коханою Катериною Осадчою після народження другого сина.

Заслужений артист України Юрій Горбунов має багатотисячну армію шанувальників, тому він намагається часто тішити їх новими світлинами, відео чи цікавими подробицями з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за ним стежить один мільйон осіб.

Катерина Осадча з Юрієм Горбуновим, фото з Instagram
Катерина Осадча з Юрієм Горбуновим, фото з Instagram

Нещодавно у телеведучого та його дружини Катерини Осадчої народився другий спільний син, якого назвали Данило. Після народження дитини пара досить швидко повернулася до роботи у своєму звичному темпі. А цього разу вони разом завітали на День народження журналу ELLE, якому виповнилося 20 років.

Публікація Юрія Горбунова
Публікація Юрія Горбунова

На святкування Юрій Горбунов одягнув класичний смокінг, доповнивши образ білою сорочкою та метеликом. Катя Осадча одягла білі штани та чорну водолазку, поверх цього вона накинула довгий білий кардиган. Родзинкою образу телеведучої став білий капелюшок з прозорою сіткою, яка закривала обличчя.
Пара ніжно притиснувшись один до одного сфотографувалася на заході сонця на Дніпрі. А у коментарях під фото користувачі мережі залишили десятки компліментів для молодих батьків.

"Які ж ви красиві та щасливі🔥", "Наряд шикарний!", "Відпочиваєте красива пара", "Пара року...Родинне Свято Віра...", - так прокоментували фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, що Катя Осадча спихнула сина Юрію Горбунову, щоб відпочити наодинці: про це мріє кожна. Катя Осадча показала Юрія Горбунова з сином

Також Знай писав, що Катя Осадча на білій яхті приголомшила фігурою після народження сина: "Солодкі 38". Катя Осадча виставила серію яскравих кадрів, позуючи на яхті

Раніше Знай повідомляв, що Юрій Горбунов показав куму Ірину Білик у гримерці: "Взагалі на себе не схожа". Ірина Білик стала запрошеною ведучою балкона на "Танцях з зірками"