Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

12 вересня знаменитість стала запрошеною ведучою другого випуску шоу "Танці з зірками", де підтримувала учасників і брала у них коротенькі інтерв'ю.

Так, артистка зробила спільне селфі в гримерці і з кумом, незмінним ведучим проекту Юрієм Горбуновим. Разом зірки позували на тлі білосніжних дверей, а сам Юрій зворушливо подякував Ірині і зазначив, що вона - найкраща.

Варто відзначити, що ведучий нещодавно став батьком вдруге - його дружина Катерина Осадча народила сина 19 серпня.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Наша ведуча балкону!

Краща!

Іруся, кумася, дякую тобі!!"

Фолловери не пройшли повз, а деякі навіть почали обговорювати зовнішність Ірини Білик: "Скоро в шоу "Маскарад" будемо вгадувати Іру без гриму 😂", "Жесть 😢", "Чи то Іра, чи то Монро, без уточнень не вгадаєш((((", "Вона взагалі на себе не схожа, що це таке😮", "так, вже, фільтри такі, що навіть у Юрія жодної зморшки😂", "Шо з обличчям😂".