На сторінці в Instagram відомого українського співака і композитора Святослава Вакарчука з'явилася нова публікація.

Цього разу поділився цілою серією нових та старих кадрів на тлі львівських локацій згадавши при цьому студентську молодість та своє сьогодення.

«І студент, і кандидат наук будуть цієї суботи на концерті у Львові. Приходьте й ви!», - підписав він відео, запрошуючи охочих відвідати подію.

Він також додав, що концерт "Океану Ельзи" відбудеться 18 вересня, у суботу, о 20:00, у Львові на площі коло університету. Вхід вільний для всіх!

Треба додати, що Вакарчук, який нещодавно пережив розлучення із дружиною та народження сина, помітно помолодшав і виглядає досить жвавим.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Цей факт не приховався від його прихильників, які засипали улюбленого співака компліментами.

«Який ви гарний!», «Які раритетні кадри», «І шо, навіть Хусточка з Гудімовим?», «Незвично бачити Славу, що спокійно сидить під час виконання», «Ми-ми-мішность 25-річної давностіі», - пишуть у коментарях українці.

«А я дивилися колись цю музичну програму Дека, і вперше побачила вас там», - діляться зі співаком його підписники.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук вперше став батьком: нова кохана народила сина

Як повідомляв Знай.ua, Святослав Вакарчук у лавах безстрашних воїнів довів українців до сліз: "Героям Слава!"

Також портал Знай.ua писав, що розлучений Святослав Вакарчук зізнався, хто підтримує його у важкі часи: "спасибі, що поруч"