Відома російська опозиціонерка, журналістка і письменниця Ірина Хакамада в мережі опублікувала пост, який її підписники не відразу зуміли зрозуміти. З'ясувалося, що зупинилося серце її чоловіка і батько доньки Маші - Володимир Сиротинський.

Про це стало відомо завдяки короткій Stories Ірини Хакамади в мережі Instagram.

Stories Ірини Хакамади, скріншот: Instagram
Stories Ірини Хакамади, скріншот: Instagram

Відомо, що з вівторка на середу, вночі, 15 вересня, Ірина Хакамада у своєму мікроблозі в Instagram розповіла, що її чоловік Володимир Сиротинський помер. На даний момент причини смерті глави LinguaLeo не озвучено. Відомо, що у Володимира були проблеми з серцем.

Публіцист і політичний діяч Ірина Хакамада опублікувала сторіс з добіркою музики і підписом: "Останній сет чоловіка. Він пішов...". Бізнесмен захоплювався музикою і писав треки. На момент смерті Володимиру Сиротинському було 65 років.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

Нагадаємо, що Ірина і Володимир познайомилися в Швейцарії в 1995 році, а вже через два роки у пари народилася дочка Марія. Ще під час вагітності Хакамада дізналася про діагноз дитини ― синдром Дауна, але публіцистку це не зупинило і, завдяки підтримці чоловіка, вона народила дівчинку.

Незважаючи на діагноз, Марія веде активну діяльність і задіяна в благодійному фонді "Наївно. Дуже". Дівчина навіть збиралася вийти заміж за Влада Сітдікова, але в травні минулого року пара розпалася. Як повідомила молодша донька Ірини Муцуівни, вона зі своїм коханим не зійшлася характером.

Раніше повідомляли, у Києві виступить відомий російський опозиціонер.

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Хакамада розповіла, як доживе до 100.

Знай.uа писав, Хакамада запропонувала відкупитися від антиросійських санкцій.