Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Однак невідомо, чи залишилася пара разом після проекту.

Нещодавно на своїй сторінці в соцмережі Instagram "Холостяк" розмістив свіжий пост, в якому зізнався, що любить читати книги. Також Михайло перерахував літературу, яку прочитав за останній час.

Анна Богдан і Михайло Заливако / фото: instagram.com/hannastorozhuk/
Анна Богдан і Михайло Заливако / фото: instagram.com/hannastorozhuk/

"Для мене з дитинства це була каторга, тому що я дико ненавидів читати... це прям війна з татом була, який змушував читати по листу і потім переказувати в кінці дня 🤣 Не прочитав - не пішов гуляти 🤣🤣

Але, я ніколи не вірив у те, що він говорив "сина, це тобі стане в нагоді, повір..." Ну що сказати 😆 тато мав рацію. Книг багато не буває і я думаю, що одна з моїх цілей і мрій у житті - це прочитати якомога більше книг за життя. Звичайно, я теж ледачий пень, який не завжди це робить, але, я себе змушую 😅 Мої ТОП-5 за останній час:

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

1. Ден Міллен "Шлях мирного воїна".
2. Робін Шарма "Святий, Серфінгіст і Директор".
3. Ірина Хакамада "Дао життя".
4. Ірина Хакамада "Рестарт".
5. Айн Ренд "Атлант розправив плечі", - написав Заливако.

Нагадаємо, Анна Богдан різко змінила зовнішність після фіналу "Холостяка": "Вилита Юля Зайка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Заливако приголомшив фанатів після фіналу "Холостяка": "Вибирав за фактом не я".

Також портал Знай.uа писав, що Анна Богдан і Михайло Заливако розгнівали українців після фіналу "Холостяка": "Це не кохання".