Багато з наших читачів пам'ятають той самий епатажний гурт "Kazaky", який був популярним на самому початку 2010-х років, так би мовити на світанку YouTube в Україні. Покоління дітей, яке в ті роки сиділо біля телевізора і дивилося на ці кліпи зараз "розважається" по-своєму.

Просто з української столиці з-під гуртожитку київської "Політехніки" прийшло відео, на якому, можливо, студенти даного вишу в шкіряних ременях влаштували бій.

Дані кадри опублікував Telegram-канал "Х.К."

Студенти біля КПІ, скріншот: Telegram
Студенти біля КПІ, скріншот: Telegram

"Ти шо, думаєш, що ти повелитель болю? Боюся, що ні... Швидше за все, на твоє о*ко чекає страпон від Таньки з 2-ї групи. Розважався на КПІ - Punisher", - підписали відео автори публікації.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Тільки можна здогадуватися навіщо молоді люди влаштували такий перфоманс. Сумнівно, але даний бій було знято на камеру не для того щоб потім транслювати на одній з кафедр навчального закладу.

Однак, можна припустити, що дані "відосики" зроблено для мережі TikTok і залучення уваги. Тоді все ясно, у хлопців це вийшло на 100% - увага їм вже забезпечена, і не тільки соціальних мереж, а й деканату, і військкомату.

Раніше повідомляли, у Києві невідомі напхали свинцем українського чиновника: лікарі роблять все можливе.

Як повідомляв Знай.uа, копи зловили небезпечного збоченця, полював на маленьких хлопчиків: "100 гривень на годину...".

Знай.uа писав, відома модель поскаржилася на збоченців: "Хотіла зняти квартиру".