Відома українська акторка, гумористка і зірка розважального проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко любить радувати свою віддану публіку яскравими публікаціями з творчого життя.

Як відомо, артистка бере участь у багатьох проектах, серіалах і фільмах. Популярність 38-річної дівчини зростає з кожним роком, а її харизма і талант підкорює серця тисячі українців. На офіційній сторінці Дизель шоу в соцмережі Instagram розмістили захоплюючий пост, в якому Вікторія розповіла, як вона провела це літо.

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

Як повідомила Вікторія, цього літа вона працювала, немов бджілка. У цей чудовий період, коли всі відпочивали і насолоджувалися теплими днями, акторка проводила час на знімальному майданчику і знімалася для 4 сезону серіалу "Папаньки".

Але, незважаючи на зайнятість буднів, Вікторії вдалося знайти час для розваг. Це літо у артистки видалося насиченим і яскравим, дівчина встигла побувати за штурвалом літака і відсвяткувати кілька дівич-вечорів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"А ще в черговий раз виходила заміж... в скетчкомі "На трьох", - поділилася Вікторія.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, "Всьому голова": рецепт красуні Вікторії Булітко з "Дизель шоу" змусить вас забути про походи в магазин

Як повідомляв Знай.uа, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" перетворилася на гарячу випускницю - ця краватка зайва: "Не встати..."

Також портал Знай.uа писав, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" спростувала міф про жіночу дружбу: "Брату доводилося скрізь тягати"