Російська співачка, телеведуча, акторка і дружина популярного співака Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва, відома багатьом завдяки участі в українському жіночому поп-колективі "ВІА Гра" з 2004 по 2013 роки, останнім часом стала активною користувачкою Instagram, де продовжує радувати своїх шанувальників.

Цього разу 42-річна артистка розмістила шикарну фотографію, яка за маленький проміжок часу зібрала чимало позитивних реакцій і коментарів.

У кадрі Альбіна виглядає дуже молодо і свіжо - на прекрасному обличчі не видно жодної зморшки, а очі так і світяться дівочою юністю і щастям. У підписі до фото артистка видала, що їй допомагає залишатися такою ж квітучою для коханого чоловіка Валерія Меладзе. Виявляється, весь секрет в чудодійному кремі, назву якого співачка люб'язно вказала в пості.

"Я емоційна людина і не хочу ховати своїх почуттів , а тим більше думати про те, що вони віддрукуються зморшками в області очей", - написала Альбіна.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, дружина Меладзе Альбіна Джанабаєва сильно постаріла після пологів: "Не хочу ховати зморшки"

Як повідомляв Знай.uа, Альбіна Джанабаєва хотіла блиснути красою, але шанувальники не оцінили: "Фотошоп ваше все"

Також портал Знай.uа писав, що Валерій Меладзе створив свій "клон" для Альбіни Джанабаєвої: щоб не нудьгувала