Відома українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час дала відверте інтерв'ю. Там вона розповіла про найпотаємніші речі, включаючи особисте життя.

Десятихвилинна розмова з дівчиною вийшла в програмi "Життя відомих людей", що належить телеканалу 1+1. Там дівчина відверто розповіла про те, про що раніше мовчала.

Віра Брежнєва поговорила про своє дитинство, кар'єру, а також про життя з Валерієм Меладзе, який він в побутовому життi.

Життя дівчини дуже активна-кожен день розписаний до дрібниць. Все тому що їй не хочеться сидіти вдома, надлишок енергії. Таке у неї з самого дитинства, так як працювати вона почала ще в 11 років. У школі постійно виступала на сцені і знала, що вона обов'язково доб'ється успіху.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В юності пройшла кастинг в гурт "ВІА Гра", що і стало першим серйозним кроком в її успіху. Роботи було так багато, що та й не помітила як стала "залізної леді". Вона ніколи не просила допомоги від чоловіка, подобалося справлятися одній. Але, від цього вона зараз втомилася, і хочеться побути слабкою.

"Ось зараз, звичайно, мені дуже подобається, що я чоловікові віддала правління. Можна сказати, що я насолоджуюся цим станом. Великий плюс, що ми займаємося однією справою, тому що нам легше розуміти один одного. Я наприклад знаю, що коли майстер пише пісні - його краще не чіпати. Це теж прийшло не відразу, це прийшло з досвідом" - розповідає жінка.

При цьому, вона зазначає, що не існує рецепта ідеальних відносин, не існує рецепта життя з нею, хоча їй здається, що з нею дуже просто, носама розуміє, що це не так.

Нагадаємо, найкращі образи на Ukrainian Fashion Week: від суворої Віри Брежнєвої до сонячної Наталії Могилевської

Як повідомляв Знай.ua, Віра Брежнєва "вижила" Еріку Герцег з Віагри: ревнувала до Костянтина Меладзе

Знай.ua писав, Віра Брежнєва скинула нижню білизну перед камерою: Костянтин Меладзе не схвалить