Відомий кулінар і переможець проєкту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився з українцями кулінарними фішками, які знадобляться кожній господині.
Так, Клопотенко зазначив, що при приготуванні страв з фаршу потрібно звертати увагу на його жирність та вологість. Адже від цього дуже залежить смак страви, яку ви готуєте.
Також він розповів, якщо навчитися вибирати рис, то його приготування буде без жодних клопотів. Це стосується й інших круп.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Ми можемо гречку залити будь-якою рідиною, навіть холодно, на дві голини і вона відновиться", - розповів Клопотенко.
За словами Клопотенка найкращий рецепт приготування риби дуже простий. Потрібно просто взяти свіжу рибу, покласти її до духовки на сім хвилин при температурі 180 градусів і все.
Цим та іншим кулінарним лайфхакам Євген Клоптенко навчає на своєму онлайн-курсі Сімпл Кукінг.
" Там я поясню вам базові кулінарні речі, і ви нарешті почнете готувати. Легко, але з розумінням того, що робите. Сніданки, супи, гарніри, м'ясо, риба, салати, солодке. Пройдемося по всьому. Цьом", - розповів він.
Популярні новини зараз
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще
Раніше Знай писав, що зірка МастерШеф Євген Клопотенко приготував страву з м'яса і риби: поєднав несумісне. Український кулінар показав, як додає бекон з арахісом в скумбрію.
Як повідомляв портал Знай, Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.