Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 330 тисяч чоловік.

Вже сьогодні, 17 вересня 2021 року, о 19:00 стартує новий сезон романтичного шоу "Холостячка" на телеканалі СТБ. Злата, на першій вечірці, познайомиться з учасниками, щоб вручити їм перші бутоньєрки. Було озвучені імена безлічі претендентів на серце "Холостячки", одним з яких став Болгарський тенісист Васко Младенов.

Злата Огнєвіч, фото: пресслужба СТБ
Злата Огнєвіч, фото: пресслужба СТБ

Про чоловіка відомо зовсім небагато інформації, більшість даних будуть озвучені протягом сезону. Васко - 32-річний тенісист, який віддав практично все свідоме життя спорту. Наприклад, вже з 16 років він виступає на вищому професійному рівні, будучи нині членом Національної збірної. Це дає можливість постійно брати участь у всіляких світових турнірах, будучи триразовим чемпіоном Болгарії.

Васко Младенов, фото: пресслужба СТБ
Васко Младенов, фото: пресслужба СТБ

"Теніс дав мені все в цьому житті, але багато і забрав. Мій стиль життя набагато легше прийняти людині, яка сама його сповідує, – розмірковує учасник. - Наскільки я знаю, Злата багато подорожує і гастролює. Вона робить те, що їй подобається", - зізнається Васко Младенов.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У нього вже є схожість зі Златою Огнєвіч, адже постійні матчі вимагають постійних подорожей. Тому йому важливо, щоб дівчина у відносинах теж будувала особисті цілі і мала схожі погляди на життя. Однак дізнатися, чи виникне між ними хімія, дізнаємося лише протягом проекту.

Васко Младенов, фото: пресслужба СТБ
Васко Младенов, фото: пресслужба СТБ

Нагадаємо, дві "Холостячки" в одному човні: Ксенія Мішина і Злата Огнєвіч розвіяли міф про жіночу дружбу

Як повідомляв "Знай.ua", красень-психолог Роман Свечкоренко піде зі знайомства з "Холостячкою" Златою Огнєвіч: "Скасую будь-яку зустріч"

Знай.ua писав, поки дружина Христина вдома з дітьми: Григорій Решетник "зацілував" "Холостячку" Ксенію Мішину